Şehit Noyan Aydın İlkokulu
DEDELER KÖYÜ MERKEZ DIŞ KAPI NO55 KDZ EREĞLİ

VİZYON

Atatürk ilkelerine bağlı, uluslar arası standartlara uygun, yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden bir ortamda öğretmen öğrenci ve tüm çalışanların el ele bilgi ürettiği, mezunlarının diğer kurumlar tarafından tercih edildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarını hayata geçirebilen, · Bilgi ve davranışlarının sorumluluğunu üstlenen, · Toplu yaşam kurallarına uyan, · Kendisi ve çevresi ile barışık, · Çevre bilinci gelişmiş, · İletişim becerilerine sahip, · Hedefleri olan, · Farkındalığı yüksek, · Eleştirel düşünebilen ve eleştiriye açık, · Araştırmacı ve gözlemci, · Tasarımcı, yaratıcı, buluşçu, · Problem çözme becerisine sahip, · Akademik başarısı yüksek, · Kaliteli yaşam becerisine sahip, · Bilgi üretme ve buluş geliştirme becerisi edinmiş, Öğrenciler yetiştiren, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır.

Tam Gün

İl merkezine 60 km. İlçe merkezine 24 km.

Zonguldak ili, Kdz.Ereğli ilçesi Dedeler Köyü Bilgi için:5324057667